FACILITEITEN

Bent u op zoek naar een betaalbare kamer in De Panne? Ibis De Panne is uw beste keuze.

Hotel Ibis De Panne ligt vlak bij de Franse grens. 79 kamers ingericht volgens het nieuwste design van ibis. Het hotel ligt 2 km van het grootste pretpark in België, Plopsaland, vlak bij het strand van De Panne maar ook dicht bij de kusttram die rijdt tussen De Panne en Knokke. Bezoek de natuurreservaten van De Panne en het museum over de Tweede Wereldoorlog.

 

Profiteer van onze diverse faciliteiten en maak het beste van uw verblijf! Fietsverhuur, sportfaciliteiten in de buurt, ticketverkoop en gadgets in onze boutique.

Heerlijk ontbijtbuffet

Geniet van een heerlijke uitgebreid ontbijtbuffet. Start de dag met gezonde granola, verse streekproducten. Een heerlijke ibis wafel of heerlijke huisgemaakte koffie en fruitsappen.

Kortom, voor elk wat wils.

Gezellige apero

In de bar van hotel ibis De Panne kunt u terecht voor heerlijke drankjes en kleine snacks. Elke maand hebben wij een speciaal “bier van de maand”. U kunt alle internationale sportwedstrijden op een groot tv scherm zien. De bar is 24 uur per dag open!

Ibis Kitchen Lounge (Bistro)

We bieden innovatieve en gevarieerde gerechten om aan al uw wensen te kunnen voldoen, of u nu trek heeft in iets zoets of iets hartigs… of allebei!

Meeting aan zee

Onze high-tech uitgeruste vergaderzaal is perfect voor kleine meetings. Uw event is onze uitdaging.

Neem contact met ons sales team voor meer info.

BRUISEND DE PANNE

Ontdek onze

omgeving

MEER INFO